onsdag 30 december 2009

En skön dag

[Fredrik]
Rasmus har haft svårt att sova lugnt i två dagar, pga av en förkylning som han förmodligen fått från oss.
Idag verkar den släppa, det är skönt tycker hela familjen. Tidigt har mamma och pappa fått känna på hur
det är att vara utan kvalitativ sömn under två dagar. Det känns i kroppen, men det fungerar. vi har tagit det lugnt idag, inga stora utflykter, endast en liten visit till ya-ya center för att kolla utbudet. Ya-ya center är en som ett litet Nordstan, i Göteborg. Lite mindre och kompaktare men samtidigt fräschare och modernare.

Är vi i Kenya, ja tydligen. Är vi föräldrar, ja absolut.


Idag fick mamma och pappa till maten och sömnen perfekt, Rasmus somnade skönt efter nästan bara tio minuter.
Strax efter kom herr P med en present i form av en laddning av de goaste hembakta kola-kakor man kan tänka sig. Önskar att alla fick smaka dom någongång.

Några bilder:

Utanför en av mataffärerna - Nakumatt


Mamma och Rasmus vid poolen.


På väg till Ya-Ya Center


Vad sägs om 20 rosor för 20:-

4 kommentarer:

  1. Åh, jag blir så glad när jag läser det ni skriver! Ni verkar ha det så bra och det är ni absolut värda efter all väntan.

    Vad roligt med bilder, man blir lite sugen på att komma och hälsa på... Fler såna!!

    Just nu håller jag på att ladda inför den årliga skridskoåkningen, jag har till och med köpt ett par skridskor. Med taggar såklart. Jag kommer sakna er på isen, framförallt Fredrik efterom du är en sån bra konståkningspartner. Vi skickar bilder på årets åk via mail :)

    Ett gott nytt år önskar jag er!!!
    Kramar i massor

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt att man kan ha kontakt så här med er så långt borta. Vi tänker jättemycket på er och är så glada över att ni har det bra.Det blir ett helt annorlunda nytt år för er och vi önskar er och lille Rasmus ett riktigt GOTT NYTT ÅR !!Massor av kramar , goa tankar och lyckönskningar från morfar Jens och mormor Vivi-Ann.

    SvaraRadera
  3. "Well well ... old sport" I Strömstad följer vi utvecklingen med spänning. Grattis skall ni ha och en hjärtligt stor kramn från oss DE LA TORRE till er 3. Gott nytt på er !!
    Hej hopp!

    SvaraRadera
  4. Grattis till Rasmus! Vad kul att följa er på denna spännande resa. Det låter som om det gått ganska bra med själva överlämningen, det måste ju vara väldigt omtumlande med ny miljö och allt. Tänk att ni nu är mamma och pappa på riktigt, det är ju fantastiskt. Hoppas ni får stöd från de andra familjerna om det behövs. Vi vet ju själva vilken berg o dalbana det är med barn ibland. Kramar från familjen Palm

    SvaraRadera