söndag 27 december 2009

Rasmus

[Fredrik]
Vi har fått en liten Rasmus. Namnet har växt fram och idag känns det helt rätt. Han heter Rasmus.
Igår, på annandagen, var vi på Svenska skolan för första gången. Vi gick dit ihop med familjen Moll. Eftr drygt trettio minuter kom vi in på områdeet som är stort och lummigt och fint. Det första vi fick syn på efter att skrivit in oss hos vakterna var en sköldpadda som spatserade förbi. Det var flera av de adoptivfamiljerna som var där och vi fick nya bekantskaper. Fru P är riktigt duktig på att spela piano och sjunga julsånger. Trots högsommarväder kändes det lite som jul trots allt. Åkte med familjen P tillbaka till lägenheten strax efter 19.00.

Idag har vi tagit det lite lugnt. Gått och handlat, det gör vi varje dag. softat lite i lägenheten, och sovit med Rasmus en stund och lekt lite vid poolen.


Bilder är på gång.

[Viveka]
Rebecka: Tack snälla för att du fixar med Liseberg! Hälsa tjejerna på gymet och kör hårt! Stor kram till dig

9 kommentarer:

  1. Rasmus är ett jättefint namn :)
    Vad härligt att det går så bra för er! :)

    SvaraRadera
  2. Rasmus Möller.... JA det passar verkligen honom!!!! Kan inte vänta tills vi får se nya bilder på "vår" nya bebis och kan int evänta tills vi får komma ner och hälsa på!!!!!
    Alla tänkbara hälsningar från mej och Sara!!!
    Ps har fått all skypeutrustning i julklapp nu är det bara internetuppkopplingen som saknas! Ds

    SvaraRadera
  3. Rasmus:) Jättebra namn!! Krama honom från mig!

    Liseberg är nu nere, det gick bra med Jockes hjälp. Jag har skickat iväg lite post och ska snart betala en liten räkning :) Allt funkar med andra ord.

    Tjopilopp!!

    SvaraRadera
  4. Rasmus, Rasmus Möller.

    Jättefint. Det känns väldigt bra. Passar honom utmärkt. Rasmus :-)
    Idag kom solen och överraskade mig när jag körde hem från Örebro. Det var härligt men kändes ovan t :-)
    Jag börjar bli riktigt nyfiken på hur det ser ut hos er. Har jag förstått rätt; Är Rasmus hos er hela tiden nu, inget mer barnhem? Underbart om det gått så bra och fort! Njut av er tid och allt mys ni kan unna er... Vi saknar er! Puss från Tant K

    SvaraRadera
  5. Krama Rasmus från oss! Vi är nu hemma i ett snöigt Avesta. Jens har precis skottat fram bilen.BilHolger fick rycka ut och få fart på den.Men handla mat får vi göra i morgon , det är dåligt plogat.Litet skillnad på hur det är hos er!Ha det nu så bra , vi längtar efter att skypa!
    Vinterhälsningar från mormor och morfar.

    SvaraRadera
  6. Hej på er!

    Vi är nyss hemkomna från ett vintrigt vinterfirande i Norge utan internet (vilket var ganska skönt) så vi har inte varit uppdaterade men här kommer ett stort GRATTIS från Patrik med familj.

    Ha det bra alla tre.

    SvaraRadera
  7. Hej igen!
    Glömde säga att ni fått julkort från Anna V och från Stina, Magnus och Kajsa :)
    Här är grått just nu, har en föreställning om att det är ganska färgsprakande hos er. Krama den lilla trudilutten från moster :)

    SvaraRadera
  8. God Jul och Gott Nytt År!
    Rasmus Möller låter super :) Vi längtar efter bilder...
    Kramar fårn Göteborg

    SvaraRadera
  9. Hallå i värmen och oj så roligt att läsa om era nya och spännande uppleverser tilsammans.Många kramar och ett Gott Nytt År önskar jag er. Karin. M

    SvaraRadera