torsdag 19 april 2012

En pojke!

Han är fantastisk!!! Och hans mamma och pappa är överväldigade av glädje!!! Han fyller ett år på tisdag och vi kommer få träffa honom redan i morgon eftermiddag! Hela familjen längtar! 
Rasmus har visat bild av honom, han heter Harris, på dagis och stolt berättat att det är hans lillebror. En lillebror som han önskat sig.

Idag har Rasmus blivit storebror till en pojke som nu bor på Thomas Barnados House, samma barnhem där Rasmus tillbringade sin första tid.

Bild? Nja, vi tror nog att vi väntar med att visa hans fina ansikte tills processen är avklarad och att han är vår, även juridiskt.

All frustration över väntan är nu som bortblåst, idag är en stor dag och en glädjens dag för hela familjen Möller!


8 kommentarer:

  1. Stort grattis!!! Det hjälpte med alla tummar vi höll här! Måste skypa snart! Å krama Rasmus från Dante. Han saknar honom! Hörs snart!!! Massa kramar

    SvaraRadera
  2. Grattis!!Vad roligt att höra massa kramar Angela,Benjamin och Melina

    SvaraRadera
  3. Jaa ni , här sitter jag och kan inte skriva nå´t vettigt. Blicken är skymd - glädjetårar. Kram på er alla från mormor och morfar.

    SvaraRadera
  4. Grattis till er alla! Såå glada å era vägnar, kram från Jättarna: Jessica, Marcus, Camilla & Lars Sjölin

    SvaraRadera
  5. Hej på er! Jättegrattis från mig och Maria P på E&Y.

    SvaraRadera
  6. Upptäcker först nu att ni ändå har börjat blogga igen... Jag som kollade så många gånger innan... Alltså en gång till: GRATTIS!!!!! Ryste över hela kroppen då jag hörde beskedet om er lille son och Rasmus' lillebror!!!! Är väldigt nyfiken hur första träff och första eftermiddag med honom har varit...???
    Hur som helst kommer jag att följa er, det kan ni räkna med!!! Roligt och konstigt samtidigt att se bilderna på allt vi lämnade för bara 3 veckor sedan. Och jätteroligt att lägenheten har fått er som hyresgäster igen! Hoppas att Imma städade bra efter oss...??
    Stora kramar, JFIA

    SvaraRadera
  7. Hej och Grattis!!!
    Tänk att Rasmus nu är storebror. Häftigt.

    Och vilken stor kille som går på dagis själv.

    Förstår att ni vill åka hem igen, nu med er lille nye familjemedlem. Men Kenya är ju Kenya...

    KRAM
    från Eva, Uffe och Steve

    SvaraRadera
  8. Grattis!

    Fantastiskt roligt för hela familjen.


    //B.I

    SvaraRadera