fredag 16 juli 2010

Svensk mark

[Fredrik]

På måndag morgon landar familjen Möller på Landvetter. Nu har vi tagit oss igenom det sista krusidullerna för pass, visa-stämpel samt flygbiljetter. Vi hade hoppats komma hem i onsdags men vi missade biljettbokning med 1 minut, någon annan hann före. De sista dagarna har vi fördrivit med utflykter. I torsdags var vi på Windsor Golf Resort, med den uppvärmda poolen, i dag fredag har vi tittat på övergivna elefantungar och på eftermiddagen var vi på Bomas of Kenya, ett ljud- och dansnummer med Kenyanska kultur.

Rasmus utvecklas i allt han tar sig för. Vi upplever att han är riktigt trygg med sina föräldrar, därför vågar vi planera in möten med honom för de som så önskar.

Vi landar på Landvetter c:a 09.15 den 19/7 och de som vill får gärna komma och möta oss där. Det blir dock inget längre möte, Rasmus och vi är nog lite trötta efter resan, därför vill vi gärna träffas i Slottsskogen. Vi vill gärna att ni kommer till Azaleadalen för egenmedtagen picknick någon dag i nästa vecka. Om det regnar mycket flyttar vi fram en dag i taget tills det inte regnar. Hoppas vi ses där.Återkommer med mer info.

5 kommentarer:

  1. Rejser I ikke hjem PRÆCIS på 7-måneders-dagen for jeres afrejse fra Sverige? Tænk om nogen havde fortalt os det dengang - bare 7 måneder!!:-) Det havde vi ikke villet turde tro på!;-)

    Hav en rigtig god hjemrejse - vi GLÆDER os sådan til at se jer igen!!!!!!!:-)

    SvaraRadera
  2. Vi skulle så gärna vara och ta emot er när ni kommer hem , men det går ju inte.Jag ska till Falun på tisdag på en undersökning. Men vi är där i tankarna och hoppas att vi snart får träffa er.Massor av kramar från oss båda.

    SvaraRadera
  3. Minna!! Ja det är nästan precis 7månader, vi kom till Nairobi 18december på kvällen. Det känns så otroligt länge sedan och det har verkligen varit berg o dalbana. Från att ha trott på allt mellan 7-10 månader till då när vi trodde vi skulle kunna komma hem redan efter 6 månader. Känns underbart att äntligen vara på väg hem och vi gläder oxå sååå mycket till att få komma och fira Siljas tvåårsdag:)
    Mamma!
    Tänker på dig massor och vi hoppas att komma till Avesta så fort det går.
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Önskar er en Trevlig resa hem!!! & Lycka till!!

    Ps. Vi bro inte långt från Avesta ;-)

    Kramar från Boström´s

    SvaraRadera
  5. Blev jätteglad då jag fickk se idag att ni snart landar på svensk mark, Det måste kännas skönt att nu vara hemma , Ni var två då ni reste , nu är ni tre , bara det måste kännas bra.Längtar efter att träffa er . Jättekram från Farmor Ge Rasmus en Sverige kram från farmor

    SvaraRadera