tisdag 20 juli 2010

Göteborg

Nu är familjen Möller tillbaka. Tillbaka i Göteborg med den härligaste av prinsar - Rasmus Andy Möller!
Hemresan gick bra, lång, men Rasmus sov nästan hela resan mellan Nairobi och Amsterdam. Väl hemma fick vi hjälp av Rebecka och Lollo för transport till Ankis lägenhet. Heidi ställde upp med bil och bilarnstol. Tack alla ni som tagit så väl hand om oss här hemma. Vi somnade gott den kvällen. Frisk luft, fantasiskt gott vatten, direkt ur kranen, ordningsamt, varmt på golvet, ja, det är några av de saker vi direkt känner att vi saknat i Sverige. Annars känns det i kroppen att det är mycket Kenya kvar i kroppen fortfarande. Precis anlända till Sverige saknar vi inget i Kenya, förutom alla vänner som är kvar, och även de som åkt hem.

På torsdag tänkte vi åka till Azaleadalen i Slottskogen. Från kl. 15.00 tänkte vi vara där, med picnic och filt medtagen. Rasmus och hans föräldrar skulle tycka det var rolig om ni dök upp där. Vi längtar efter er!!!

4 kommentarer:

  1. Det var underbart att höra att ni var hemma och att prata med dig i telefon,Visst är det underbart med den rena luft som vi har och som vi nu uppskattar , Fick igår besök av familjen Kempe med deras små sköna barn Synd att jag arbetar men så är det . Vi hörs och kram på er frå lillemor och farmor

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem till svensk mark!!! Så skönt att ni är igenom.
    Vi förstår precis det där med att inte sakna något alls med kenya...det kommer med tiden.
    nu får ni njuta av sverige!!!
    stor kram från familjen forsling

    SvaraRadera
  3. Hej, underbart att läsa att ni kommit hem :) Jag har följt er resa med spänning! Stort lycka till i ert fortsatta äventyr :) Hälsningar Anna Nielsen.

    SvaraRadera
  4. Hej och Välkomna hem alla tre!! En sådan goding ni har, ett riktigt charmtroll ser det ut som. Ser att ni varit hemma ett tag nu, hoppas ni hunnit finna er tillrätta. Många Kramar och Lycka till Karin Malm :))

    SvaraRadera