fredag 20 juli 2012

Gymnastik och några stapplande steg

Vi har varit på gymnastik med Rasmus de senaste torsdagarna och efter några första trevande minuter då han helst bara ville sitta och titta på är han nu helt med och hoppar studsmatta, går på styltor, springer runt i cirklar, gör kullerbyttor på bollar och en himla många andra roliga övningar.

Igår när jag satt med lillebror som stod och höll sig i studsmattan med ena handen och min hand i den andra, släppte han med ett leende studsmattan och sedan min hand och knatade iväg tre fyra steg tills han slutligen kraschlandade med läppen i mattan. Fort gick det och han blev lätt omtumlad men ganska snart var han uppe igen och gick stolt omkring, dock höll han mig i ena handen för säkerhets skull.


Här var tanken att han skulle sparka till bollen men det var hysteriskt roligt så han flabbade mest och bollen for lite hit och dit, andra gången gick det bättre då kickade han till ordentligt.

Här är en favoritgren, springa upp för trapporna, hoppa ner, springa upp, hoppa ner, springa runt, en gång till...... jo han är rätt trött efter en timma.

Här övas det bakåtvolt på boll.

Lite akrobatkonster med klapp. 


Nu väntar vi besök i nästa vecka och har en mikroskopisk chans att komma till vår första hearing på fredag, annars blir det slutet på september.

3 kommentarer:

  1. Verkar ju helt fantastiskt kul gymnastik! Och Oskar som går! :D
    Ok, första hearing fredag eller i slutet av september... Nästan ingen skillnad alls ;)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för fredag. Roligt att se Rasmus i aktion. Massor av kramar från mormor och morfar.

    SvaraRadera
  3. Sköna bilder på Rasmus och hoppas det kommer nån liten bild på eposten med en gående lillebror!!!!:-))
    Vi hoppas på hearing på fredag och håller alla tummar o tår för att det ska bli så!
    Kram till er allihop!

    SvaraRadera